Herhaling is de kracht van reclame

Radio 350 is dé lokale omroep voor de Gemeente Rijssen-Holten en is te beluisteren via de ether, kabel, glasvezel en internet. Zo langzamerhand kent bijna iedere inwoner uit de gemeente Rijssen-Holten Radio 350.

Ook het aantal luisteraars stijgt sterk. Vooral de sportuitzending op de zaterdagmiddag, de kerken op de zondag en de informatieve programma’s op de ochtenden en avonden trekken veel luisteraars, maar ook de gevarieerde muziekprogramma’s in de weekenden en de avonden worden door de doelgroepen sterk gewaardeerd.

Uit een officieel onderzoek gehouden in december 2011 en uitgevoerd door studenten van Scholengemeenschap Reggesteyn, blijkt dat veertig procent van de ondervraagden regelmatig naar Radio 350 luistert.

Radio bereikt mensen op relevante tijdstippen en plaatsen

Nederlanders luisteren gemiddeld twee en een half uur naar de radio: thuis, op het werk of onderweg. Radio is mobiel, dus altijd in de buurt van de luisteraar. Dit betekent dat er meer radio wordt geluisterd dan dat men de krant leest of televisie kijkt. Bovendien kunt u een radioreclame niet snel doorbladeren of over het hoofd zien.

Waarom adverteren via Radio 350

Als ondernemer heeft u er natuurlijk baat bij dat uw naamsbekendheid, uw product of dienst in de regio zo groot mogelijk is. Voor het benutten van middelen om dit te vergroten zijn diverse mogelijkheden, waarvan u er waarschijnlijk al jaren enkele gebruikt. Maar hoe heeft u al eens gedacht aan adverteren via uw lokale omroep Radio 350? Lokale radio reclame werkt!

 ‘Niet gedacht dat het meteen merkbaar zou zijn. Klanten noemen Radio 350’

Arjan Jansen – Wim Jansen Assurantiën

Herhaling is de kracht van reclame

Geen ander medium stelt u in staat een hoge contactfrequentie te bereiken met een relatief laag budget. Op deze manier kunt u met een minimum aan kosten een maximale naamsbekendheid opbouwen.

U bereikt uw doelgroep!

Door te adverteren via uw lokale omroep bereikt u precies degene waar u als ondernemer op mikt. De komst van reclame mogelijkheden via lokale omroepen maakt het ook voor lokaal- en regiobonden bedrijven mogelijk hier gebruik van te maken. De primaire doelgroep van Radio 350 wordt grotendeels bepaald door het Middle of the Road gerichte muziek format dat door Radio 350 wordt gehanteerd. Dit format richt zich op volwassenen in de leeftijdscategorie van 25 tot 65 jaar. Door middel van lokale en regionale nieuwsvoorziening onderscheidt Radio 350 zich van alle andere radiostations.

Radioreclame is razendsnel

Adverteren via Radio 350 biedt u de mogelijkheid om razendsnel te reageren. Heeft u binnenkort een aanbieding of een speciale actie? Binnen afzienbare tijd kunnen wij de luisteraar hier van op de hoogte brengen!

 ‘Ik merk aan de telefoon dat het drukker wordt met aanvragen’

Jan Slagman – Profimex

Bereik Radio 350

Via onze zenders in Rijssen en Holten is Radio 350 in de hele regio te ontvangen via de ether frequentie 92.3 FM en 105.2 FM. Naast de inwoners van de gemeente Rijssen-Holten kunnen dus ook inwoners van de plaatsen Hellendoorn, Nijverdal, Enter, Wierden, Markelo, Goor, Almelo, Vriezenveen, Bathmen, Colmschate en Deventer Radio 350 ontvangen. Daarnaast is Radio 350 te ontvangen via het kabelnetwerk van Ziggo en via het glasvezelnetwerk van Reggefiber en KPN. Alle frequenties en digitale kanalen staan op www.radio350.nll/page/frequenties Ook via de website (www.radio350.nl) is Radio 350 online te ontvangen.

Adverteren op Radio 350

Het is van belang dat de reclameboodschap die wordt uitgezonden kwalitatief goed en duidelijk is. De juiste toonzetting, stem, achtergrondmuziek of geluidseffecten kunnen uw reclameboodschap effectiever maken. Voor het produceren van radiocommercials werkt Radio 350 samen met de meest toonaangevende bedrijven op het gebied van radioreclame in Nederland. Vanzelfsprekend zorgt Radio 350 ervoor dat uw commercial professioneel en naar uw wens geproduceerd wordt en regelen wij alle zaken voor u betreffende deze productie.

Aantrekkelijke tarieven!

Radioreclame op Radio 350 is beslist niet duur! Vergelijk onze prijzen eens met andere media zoals krant, folder of plaatselijk weekblad.

U staat er niet alleen voor!

Onze reclameadviseurs staan klaar om u te wordt te staan en hepen u graag om samen met u een goed reclameplan op te stellen.

Voor informatie over adverteren kunt u contact met ons opnemen via onderstaande adressen:
Radio 350
Postbus 234
7460 AE Rijssen
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.