Crossseizoen van start, inschrijving Sans Online crossloop geopend

Zaterdag 10 november zal in Rijssen voor het 21e jaar het SNS crosscircuit van start gaan. Deze reeks hardloopwedstrijden is een circuit van 5 hardloopwedstrijden in achtereenvolgens Rijssen, Nijverdal, Holten, Wierden en Markelo. De atletiekverenigingen loodsen u over de mooiste plekken van Overijssel. Het SNS crosscircuit is een ideale reeks wedstrijden die je helpen de winter fit door te komen.  Dit seizoen belooft het weer een fantastische editie te worden.

Sans-Online is de nieuwe hoofdsponsor van de eerste crossloop. De Sans-Online-crossloop voert over een prachtig loopparcours in de omgeving van de Rijsserberg. De afstanden variëren van 1,5 km tot 10km, voor iedereen een passende uitdaging. De 5km bestaat uit 2 ronden en de 10 km uit 4 ronden, met doorkomsten op de atletiek baan. Vorig jaar stonden er ruim 500 lopers aan de start.

Iedereen kan zich online tot en met woensdag 7 november inschrijven op www.snscrosscircuit.nl Na-inschrijving is op de wedstrijddag tot 30 minuten voor de start van de afstand mogelijk.

 


 Heeft u tips voor de sportredactie van Radio 350?

Mail ons op sport@radio350.nl.