Zaalvoetballers Excelsior’31 openen seizoen in eerste divisie met een thuiswedstrijd

Voor de zaalvoetballers van Excelsior’31 begint vrijdag 7 september de competitie in de eerste divisie. De promovendus uit Rijssen speelt dan thuis, in Sporthal de Reggehal, om 21.00 uur tegen titelkandidaat ZVG/Cagemax.

De Rijssenaren maken na een afwezigheid van twee seizoenen haar rentree in de eerste divisie, het op een-na-hoogste niveau van Nederland. In het seizoen 2015/2016 speelden de rood witten voor het eerst in de historie op dat niveau, maar was het verblijf slechts één seizoen.

Met het nieuwe trainersduo, Noël Oude Bennink en Jan Borghuis (laatstgenoemde blijft ook speler), moet Excelsior’31 drie teams onder haar houden om zich rechtstreeks veilig te spelen. Dit is ook de doelstelling van de Rijssenaren. Op keeper Marien Baan na, die zijn kicksen aan de wilgen heeft gehangen, is de selectie in tact gebleven. Met Willard Baan als vervanger van Marien Baan, beschikt Excelsior’31 wederom over een uitstekende sluitpost. Daarnaast zijn Nikzad Mahbobi (LZV/Kuypers) en Serhat Sakru (Almelo FC) nieuw in de selectie.


 Heeft u tips voor de sportredactie van Radio 350?

Mail ons op sport@radio350.nl.