Rijssen-Holten is een grote gemeente met veel sportverenigingen. Veel verenigingen ondersteunen de sportafdeling.


Partners nieuwsvoorziening

Dit doen zij o.a. door persberichten en uitslagen naar de redactie te sturen. Deze mededelingen plaatsen wij op onze website en vermelden wij in onze uitzendingen. Hierdoor zet u uw eigen vereniging in de spotlights op het web en op de radio. En het belangrijkste is: het is helemaal gratis! Wilt u ook partner ‘nieuwsvoorziening’ van ons worden? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Club verslaggevers

Radio 350 Sport bezit over eigen verslaggevers, maar wij werken voornamelijk met verenigingsmensen. Het voordeel hiervan is dat ze alles weten van de desbetreffende vereniging. U kunt ook voor uw vereniging verslaggever zijn, u kunt van gym-, basketbal-, voetbal-, volleybal-, atletiek- enz.- wedstrijden verslag doen. Dit houdt in dat u een live verslag brengt in de uitzending, en ook eventueel interviews afneemt met trainers en spelers. Hier voor zoeken wij mensen met een "vlotte babbel". Wilt u ook verslaggever van ons worden? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Analisten

Analisten geven hun mening en hun visie over sportprestaties. Analisten steunen de presentator en doen ook eventueel verslag.

  • We hebben momenteel geen analisten. Wel zijn we op zoek naar analisten. Heeft u belangstelling? Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wilt u ook partner van ons worden? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. En wij nemen contact met u op!